Puutje voor de winnaars!

Zoals jullie al hebben kunnen lezen zijn de winnaars van de zomereditie bekend: Julia Brink en Rik Dommerholt. Uiteraard zochten wij de winnaars weer op voor de prijsuitreiking. Deze keer werd de prijs mede mogelijk gemaakt door Puutje Groningen. Ook stelden wij de winnaars weer bloot aan een vragenvuur om erachter te komen hoe zij de zomereditie van Grunning hebben ervaren. Hieronder lees je hun reacties.

  • Hoe ben je in aanraking gekomen met Grunning?

Julia: Ik ben in aanraking gekomen met Grunning doordat ik het voorbij zag komen op Strava. 

Rik: Ik zag het tijdens corona een keer voorbijkomen op Strava, en omdat er toen geen wedstrijden waren leek het me leuk om mee te doen!

  • Hoe vond je het om mee te doen met Grunning? 

Julia: Ik vond het erg leuk om mee te doen met Grunning. Het sprak mij gelijk aan, omdat het in Groningen is en veel routes dus voor mij in de buurt zijn.

Rik: Erg leuk, omdat er in deze periode wat minder wedstrijden zijn is het een goede manier om nog een beetje in vorm te blijven. Ook ontdek je plekken waar je normaal niet zou komen.

  • Welke van onze routes is jouw favoriet?

Julia: Het ‘Rondje vogels kiek’n’ is toch wel mijn favoriet. Ik fietste jaren lang door dit mooie natuurgebied naar de middelbare school en vanaf mijn ouderlijk huis is dit ook de route naar de stad toe. Ik ken dit gebied daarom goed. Het is er vaak rustig en je kan tijdens het rennen genieten van de omgeving.

Rik: Vond het allemaal mooie routes, maar een favoriet is 7 van Zernike. Mooi langs het water en een lekker snel parcours.

  • Hoe onthoud je de routes tijdens de loop?

Julia: Tijdens het lopen van de verschillende routes heb ik ondersteuning gehad van mijn zus, vader en vriend. Zij hebben allemaal wel een route met mij meegefietst. Dit was niet alleen handig voor het goed lopen van de route, maar zorgde ook voor gezelligheid en fijne aanmoedigingen.

Rik: De makkelijke routes onthoud ik wel uit het hoofd met behulp van de beschrijving. Een paar routes heb ik in het horloge gezet zodat ik niet na hoefde te denken over de route.

  • Zou je de volgende keer weer meedoen met Grunning?

Julia: Ik zou volgende keer zeker weer meedoen met Grunning. Ik kijk nu al uit naar de nieuwe routes.

Rik: Als het een beetje goed uitkomt met alle andere wedstrijden die er zijn zal ik zeker weer een keer mee willen doen! 

Uiteraard willen we alle andere deelnemers ook nogmaals bedanken. Erg leuk dat jullie hebben meegedaan. We hopen jullie in de toekomst weer te zien. Verder staat Grunning altijd open voor verbeterings en leuke ideeën. Heb jij dus een tip of suggestie, hoe we Grunning nóg leuker of beter kunnen maken? Denk met ons mee en laat het weten via keepgrunning@gmail.com of je mag natuurlijk ook hieronder een reactie achter laten.

Keep Grunning!

Martijn & Rens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *