Loop mee!

Wil je hardlopen in Groningen? Vanaf zaterdag 1 januari 2022 is er een nieuw virtueel loopcircuit gestart! Gedurende drie maanden (januari, februari en maart) worden 6 virtuele wedstrijden georganiseerd. Deze wedstrijden vinden plaats op een segment (= route) in of nabij Groningen. De afstanden liggen tussen de 4 en 12 kilometer.

Elke maand worden twee routes “geopend” waaraan je kan deelnemen. Op deze manier doe je al mee in het klassement en kun je het bijvoorbeeld tegen je loopmaatjes opnemen. In deze maand mag je zoveel pogingen wagen als je wilt, want wat is er nou leuker dan je tijd te verbeteren. Aan het begin van elke maand worden hier de uitslagen en klassementen gepubliceerd. Wie zal er aan het einde van het loopcircuit bovenaan staan? Wie loopt ze alle 6? We gaan het allemaal meemaken in de 1e editie van het Grunning Loopcircuit! 

Het programma:

Hoe doe je mee?!

Om mee te kunnen doen, heb je een Strava-account nodig. Word vervolgens lid van de club ‘Grunning’, klik op het evenement en vervolgens ‘Deelnemen aan evenement’.