Loop mee!

Wij zijn bezig met de voorbereidingen van een nieuwe zomereditie. Binnenkort volgt meer informatie.

——————————————————————————————————————–

Wil je hardlopen in Groningen en het jaar 2023 sportief aftrappen? Doe dan mee met de nieuwe editie van Grunning! Vanaf zondag 1 januari 2023 staat het loopcircuit “4 x 4 mijl” op het programma. Gedurende de maand januari worden weer vier virtuele runs georganiseerd. Deze wedstrijden vinden plaats op een segment (= route) in of nabij Groningen. Het betreffen, zoals de naam al doet vermoeden, 4 routes met de mooie afstand van 4 mijl. Deze routes lopen door het Stadspark, de Onlanden, Natuurgebied Kardinge en de pittoreske omgeving van Leegkerk.  

Elke week wordt een nieuwe route “geopend” waaraan je kan deelnemen. Op deze manier kun je het tegen je loopmaatjes opnemen, waarbij jouw tijden worden opgenomen in het klassement. Je mag tijdens deze week zoveel pogingen wagen als je wilt, want wat is er nou leuker dan het verbeteren van jouw eigen tijd? Tussentijds worden hier de uitslagen en het klassement gepubliceerd. Wie staan er aan het einde van dit nieuwe loopcircuit bovenaan? Wie loopt alle 4 routes? We gaan het meemaken in deze derde variant van Grunning! 

Hoe doe je mee?!

Om mee te kunnen doen, heb je een Strava-account nodig. Word vervolgens lid van de club ‘Grunning’, klik op het evenement en vervolgens ‘Deelnemen aan evenement’.