Loop mee!

Wil je hardlopen in Groningen? Na het succes van begin dit jaar start vanaf vrijdag 1 juli 2022 het Grunnings loopfestival! Gedurende de maand juli worden drie virtuele wedstrijden georganiseerd. Deze wedstrijden vinden plaats op een segment (= route) in of nabij Groningen. Het betreft andere routes dan de routes van eerder dit jaar. De afstanden liggen tussen de 4 en 10 kilometer.

Elke tien dagen wordt er een nieuwe route “geopend” waaraan je kan deelnemen. Op deze manier kun je het tegen je loopmaatjes opnemen, waarbij je tijden worden opgenomen in het klassement. Je mag tijdens deze tien dagen zoveel pogingen wagen als je wilt, want wat is er nou leuker dan het verbeteren van je eigen tijd? Tussentijds worden hier de uitslagen en het klassement gepubliceerd. Wie zal er aan het einde van het loopfestival bovenaan staan? Wie loopt ze alle drie? We gaan het allemaal meemaken in de zomereditie van Grunning! 

De Line-Up:

Hoe doe je mee?!

Om mee te kunnen doen, heb je een Strava-account nodig. Word vervolgens lid van de club ‘Grunning’, klik op het evenement en vervolgens ‘Deelnemen aan evenement’.