Loop mee!


Wil je hardlopen in Groningen en lekker sportief blijven? Doe dan mee met de zomereditie van Grunning! Of je nou een beginnende of ervaren hardloper bent, iedereen kan en mag meedoen. Vanaf maandag 1 juli 2024 staat weer een Grunnings loopcircuit op het programma. Gedurende de maand juli worden vier virtuele runs georganiseerd. Deze wedstrijden vinden plaats op een segment (= route) in of nabij Groningen. De routes lopen onder andere door de Onlanden, het Stadspark en ons mooie Noorderplantsoen. 

Elke week wordt een nieuwe route “geopend” waaraan je kan deelnemen. Op deze manier kun je het tegen je loopmaatjes opnemen. Jouw tijden worden opgenomen in de uitslagen en het klassement. Je mag tijdens deze week zoveel pogingen wagen als je wilt, want wat is er nou leuker dan het verbeteren van je tijd? Tussentijds worden hier de uitslagen gepubliceerd. Wie staan er aan het einde van dit loopcircuit bovenaan? Wie loopt ze allemaal?

We gaan het meemaken tijdens de nieuwe editie van Grunning! 

Hoe doe je mee?!

Om mee te kunnen doen, heb je een Strava-account nodig. Word vervolgens lid van de club ‘Grunning’, klik op het evenement en vervolgens ‘Deelnemen aan evenement’.