Puutje support Grunning

Wij (van team Puutje) wensen iedereen die deelneemt aan de zomereditie van Grunning ontzettend veel plezier en succes! Omdat wij dit leuke en sportieve evenement erg kunnen waarderen stellen wij graag twee Puutjes ter beschikking aan de winnaars van dit toffe hardloop evenement! Kop d’r veur allemoal!

Wat is Puutje?
Puutje is een interactieve stadswandeling verpakt in een toffe Gronings groene tas (een Puutje). Puutje neemt iedereen die Groningen wil ontdekken, óf nog beter wil leren kennen, mee langs de mooiste plekken en highlights van de stad. Met onze routekaarten die worden aangeleverd in het Puutje wandelt iedereen zelfstandig door onze karakteristieke stad die bekend staat om onder andere zijn knusse straatjes, prachtige monumenten en zijn levendige sfeer. 

Via de QR-codes op de routekaarten voorzien wij iedereen van alle informatie over de locaties op de route. Dit wordt afgewisseld met opdrachten, muziek, video’s en geluidsfragmenten met een Gronings tintje. Op deze manier willen wij Stadjers, studenten en toeristen op een leuke en laagdrempelige wijze Groningen laten zien!

Wij bieden verschillende stadswandelingen aan voor verschillende gelegenheden. Zo hebben we naast onze algemene wandeling ook een wandeling met een liefdes- en vriendschapsthema, een wandeling met een heus spelelement en een vrijgezellenfeest wandeling. Daarnaast organiseren wij ook volledige (bedrijfs-) uitjes waarbij het ontdekken van Groningen in combinatie met leuke en unieke activiteiten centraal staan. Kijk op www.puutje.nl voor meer informatie.

Groet’n van Team Puutje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *