Loop mee!

Wil je hardlopen in Groningen en de zomer lekker actief blijven? Doe dan mee met de nieuwe editie van Grunning! Vanaf zaterdag 1 juli 2023 staat de zomereditie van het Grunnings loopcircuit op het programma. Gedurende de maand juli worden weer vier virtuele runs georganiseerd. Deze wedstrijden vinden plaats op een segment (= route) in of nabij Groningen. Deze routes lopen door Zernike, de Onlanden, het Noorderplantsoen en het mooie Natuurgebied Kardinge.

Elke week wordt een nieuwe route “geopend” waaraan je kan deelnemen. Op deze manier kun je het tegen je loopmaatjes opnemen, waarbij jouw tijden worden opgenomen in het klassement. Je mag tijdens deze week zoveel pogingen wagen als je wilt, want wat is er nou leuker dan het verbeteren van jouw eigen tijd? Tussentijds worden hier de uitslagen en het klassement gepubliceerd. Wie staan er aan het einde van dit nieuwe loopcircuit bovenaan? Wie loopt alle 4 routes? We gaan het meemaken in deze vierde variant van Grunning! 

Hoe doe je mee?!

Om mee te kunnen doen, heb je een Strava-account nodig. Word vervolgens lid van de club ‘Grunning’, klik op het evenement en vervolgens ‘Deelnemen aan evenement’.